Over ikwilschuimbeton.nl

Doordat wij continu bezig zijn met innoveren is ikwilschuimbeton.nl ontstaan. Ikwilschuimbeton valt onder Kok Westerhaar en is opgericht om de particuliere markt te kunnen bedienen met het volledig renoveren van de vloer op de begane grond. Doordat duurzaamheidsmaatregelen steeds populairder worden en dit uiteraard veel geld bespaard aan energie, zijn wij hierop ingesprongen en willen wij de particuliere markt bedienen en ontzorgen in dit renovatie proces. Wij hebben ons wagenpark uitgebreid met vrachtwagens die schuimbeton kunnen verpompen en daarnaast hebben wij onze werknemers opgeleid om het schuimbeton te kunnen verwerken.

Op deze manier kunnen wij het gehele proces van deze renovatie bij onze klanten uit handen te nemen. Wij verzorgen het opslaan van de inboedel en leveren een volledig gerenoveerde vloer inclusief nieuwe vloerverwarmingsinstallatie op. We kunnen zelfs de subsidieaanvraag voor u regelen. De klant hoeft dan alleen nog een vloerbedekking aan te (laten) brengen. Ook hierin kunnen wij eventueel adviseren of doorverwijzen naar betrouwbare partners binnen ons eigen netwerk. Kortom, een mooie aanvulling op ons toch al uitgebreide pakket aan mogelijkheden.

Kok Westerhaar is al sinds 1983 een gerenommeerde naam in de afbouwwereld. Samen met onze medewerkers verzorgen wij de complete afbouw voor zowel de zakelijke als de particuliere markt voor zowel onze vaste klantenkring als voor nieuwe opdrachtgevers.

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in een vaste klantenkring waar wij al jaren mee samenwerken, maar ook in onze vaste medewerkers die al jaren bij ons werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen en hebben wij korte lijnen met onze opdrachtgevers. Op deze manier kunnen wij blijven innoveren en zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op afbouwgebied.

Door ons grote netwerk en onze multidisciplinaire organisatie zijn wij erg flexibel inzetbaar op al onze disciplines. Een voorwaarde in de huidige markt.

Uiteraard zijn wij een gecertificeerd bedrijf en zijn we VCA-gecertificeerd. Ook beschikken we over het keurmerk StucKeur voor afbouw en zijn we aangesloten bij de NOA, brancheorganisatie voor de afbouw.

Contact:

Industrieweg 4c
7676 SJ
Westerhaar – Vriezenveensewijk
0546 – 658 632
info@ikwilschuimbeton.nl